Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do swojego działania. Korzystając z serwisu renaultforum.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez serwis plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszej witryny oraz świadczenia usług dostosowanych do indywidualnych potrzeb - zapoznaj się z polityką cookies.
mam mały problem z moim kangoo 2001 bo nie działa mi wentylator ,woda sie gotuje a go nie włącza> Węże ciepłe ,termostat nowy,czujnik nowy,odpowietrzony,przekaźnik oki bo wymieniony..;/,na klimie wentylator chodzi na 1 biegu na przekaźniku jak stykne włącza drugi bieg wiec wetylator sprawny , masa oki bo przepinana i dalej to samo...,kable od przekaźnika na kompyter oki bo sprawdzany, ogólnie wszystko dobre tylko jak sie zagrzeje to woda wywala i sie nie włącza.....bezpieczniki dobre ehh już nie wiem co sprawdzać..;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.