Witam. Piszę w sprawie instalacji xenonów w Lagunie ph.1 (1995r) Obiło mi sie o uszy, iz mozna cale lampy z soczewka i przetwornica zaaplikowac od espace. Pytanie zatem brzmi: Czy ktoś sie tym interesował, zajmował ? Zatem licze na odpowiedzi i zapraszam do dyskusji ;) Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez u-nique 2010-03-04, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Auto: SCENIC I ph II
Silnik: 1,9 dci
Wiek: 41 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 436 Skąd: śląskie/Krzepice
Wysłany: 2010-03-04, 08:32
Chyba ,że zamontuje system samo poziomowania wiązki światła i przejdzie przegląd techniczny Ale czy takowy sytemu istnieje to już musi sam zainteresowany poszukać Bez tego ani rusz
_________________ Jak mnie nie ma na forum to jestem na rybach
lampy w espace sa identyczne jak w lagunie, jesli znajde cały komplet i zamontuje, nie widze tu nc nie legalnego, skoro w espace xenony były w serii, znaczy ze i uklad samo poziomowania i oczyszczania rowniez miały i zapewne mają. zatem co tu jest nie legalne? puki co, daje na wstrzymanie, z powodów ekonomicznych oraz z braku czasu. będe mial wolna chwile to poszukam kogos, kto sie takiej operacji podjął, jesli nie znajde, podejme sie pierwszy tejze konwersji...
928120536.JPG trochę nie wyraźne, ale tak wygląda reflektor z espace.
kaczus
Auto: Renault Laguna
Silnik: 2.0 8V
Wysłany: 2010-08-07, 12:04
Odświeżę temat.
Czy udało się zamontować owe lampy wraz z xeonami? Czy efekt faktycznie jest piorunujący i wart poświęcenia każdej złotówki? Czy mógłby ktoś zarzucić fotografiami?
PS. Jeśli temat znajduje się na innym forum dyskusyjnym, proszę o przekierowanie mnie (link PW).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.