bynio1991
Auto: Clio II 2000r.
Silnik: 1,4 16v benzyna
Wysłany: 2010-08-15, 12:46 Wyświetlacz Clio II AFFA2+ - ucięta wiązka, jakie radio ?
Witam,
Mam Renault Clio II rok prod 2000, silnik 1,4 16V 98KM. Kupiłem samochód bez radia, na wyświetlaczu pokazuje mi się tylko godzina.
Nie miałem jeszcze styczności z Renault Clio więc nie wiem jak to wszystko powinno być w oryginale... Z tego co wyczytałem, to powinna się na nim pokazywać m.in temperatura otoczenia (w prawym lusterku nic nie wystaje, jest tylko otwór, nie wiedzę tam jakiegoś wtyku).
Wiązka z czerwonego wejścia idzie do pilota od radia (przy kierownicy).
Wiązka z siwej wtyczki, hmmm, no właśnie ta część kabli idących w takiej gąbce są ucięte
Szukałem po schematach, ale jakoś nie mogę znaleźć wyprowadzenia tych kabli...
A tutaj drugie zdjęcie, ucięte 3 jasnoniebieskie kabelki (wiązka wychodziła w miejscu na radio)
I również to samo pytanie co z tymi kablami ?
Wyświetlacz Sagem AFFA2+ 21656209-5 A P7700436307 A ,i pytanie jakie radio do tego ? Chciałbym, żeby czytało format MP3. Czy tylko oryginalne ? Generalnie chodzi o to, jak wydaję już pieniądze to wolę dołożyć troszkę i mieć już lepszy sprzęt... ale jeśli da radę na tym wyświetlaczu to jak najbardziej podejmę się przeróbek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.