bynio1991
Auto: Clio II 2000r.
Silnik: 1,4 16v benzyna
Wysłany: 2010-08-12, 18:49
Rozwiązałeś już problem ? Bo u mnie nie działa obrotomierz, zdjąłem deskę rozdz (górną część, z dolną się męczę bo kierownica z wieloklinu nie chce mi zejść :/) i na licznikach markerem napisane clio 01r, a ja mam 00r, więc może to przez to że są liczniki po FL ? Ale w sumie na allegro wiedze liczniki do 00r, takie same jak do 00 też. Jakie w końcu powienienem mieć te liczniki ?
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2010-08-12, 18:50
bynio1991, Rusz z tyłu wtyczkami - może coś nie styka.
bynio1991
Auto: Clio II 2000r.
Silnik: 1,4 16v benzyna
Wysłany: 2010-08-12, 20:19
yyyy, sęk w tym, że mam już pół samochodu rozebrane, i nie mam jak sprawdzić. Wtyczki dobrze siedziały, generalnie chodzi mi o to jakie powinienem mieć liczniki. Bo teraz jak mam to podczas zapalania mi się świecą tylko kontrolki olej, aku, i jeszcze chyba jakaś, a te po bokach nic w ogóle. Jak zapalę krótkie to zaśiweca się kontrolka z boku. W samochodzie ktoś dosyć sporo namieszał... muszę dojść do ładu i chiałbym się dowiedzieć jak to wszytsko wygląa w oryginale. Jutro chyba porobię zdjęcia kabli i założe nowy temat, mam nadzieję że wspólnie uporządkujemy moje Clio ;)
Kupiłem je przedwczoraj, i samochód był lekko bity i widzę, że ktoś coś grzebał więc robię przegląd całego samochodu Mam własnie problem z tą dolną częścią deski rozdzielczej, nie mogę jej zdjać bo kierownica z wieloklinu nie chce zejsć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.