Wysłany: 2011-03-05, 19:30 Witam ,mam taki dziwny problem , przestaly mi dzialc przycis
Witam ,mam taki dziwny problem , przestaly mi dzialc przyciski od poanelu nawiewu , i nie mam podgrzewania tylnej szyby i niedzila mi kilatyzacja , podswietlenie guzikow dziala , ale prz nasisniecu przyciskow nie zalaczaja nic, czy sa jakies przekazniki do tego, a stało sie to gdy wymienialem zarowke od podswietlania panelu nawiewu ,
[ Dodano: 2011-03-06, 15:18 ]
sprawdzilem ten bezpiecznik STOP w skrzynce bezpiecznikow , tej ktura znajduje sie zboku jak otwiera sie drziw , i jest w porzadku , chyba ze jest jakis inny , wogule wszystkie bezpieczniki sa dobre w skrzynce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.