lion-Zbyszek
Auto: Renault Modus
Silnik: 1.5 DCI
Wysłany: 2011-03-27, 09:29 Tuning Firmy ELIA/Modus
Witam Serdecznie Wszystkich sympatyków tak zapomnianego autka,jakim jest Renault Modus.Ciężko jest cokolwiek go ulepszyć/brak dodatków,a części to przeważnie zbieranina z innych renówek.Chciałem zmienić trochę Modiego wygląd zewnętrzny,lecz bez szaleństw i szukam namiarów na Firmę ELIA/może ktoś pomoże?Czekam na każdą podpowiedz i info,Pozdrawiam.
lion-Zbyszek
Wysłany: 2011-03-27, 12:38
Dzięki za info,klasa pomoc,to forum i dla leniwych i dla tak błyskotliwych jak Ty. Ale za razem kulturalnych,którzy odpowiadają ,a nie komentują bez pokrycia.I co takiego w temacie znalazłeś?może cennik,sklep-zapewne N I C /a cwaniakujesz......Miłego dnia
W 10 sekund wszystko, cennik, zestawy, dystrybucję.
Forum nie jest po to żeby za kogoś coś zrobić bo tak jest wygodniej.
pozdrawiam
lion-Zbyszek
Wysłany: 2011-03-28, 12:42
Dokładnie toaleta nie jest po to by oddawać mocz lecz kał/tak to zrozumiałem.To faktycznie szczyt INTELIGENCJI/NOWOCZESNE MYŚLENIE!!!!!!Dzięki za pomoc życzę zatarcia silnika .....A propo jesteś świeżak i tak cwaniakujesz /no chociaż tutaj możesz,bo w życiu codziennym na pewno wszyscy cię poganiają.PROSZĘ DO MNIE JUŻ NIE PISAĆ/takich ćwokostw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.