Wysłany: 2011-02-08, 11:26 Thalia- Problem z lokalizacją linki prędkościomierza
Witam, jestem to mój pierwszy post na forum więc po pierwsze chciałbym przywitać wszystkich użytkowników . Przechodząc do problemu jakim jest nie działający prędkościomierz, szukałem wczoraj już linki od prędkościomierza ale jakoś nie mogę jej nigdzie dojrzeć. Jeśli by ktoś wiedział którędy jest poprowadzona to poprosiłbym o napisanie, z góry dziękuje za odpowiedzi.
No to teraz widać jakim laikiem jestem w tych sprawach a ja myślałem że to linka a tu widzę, że poważniejsza sprawa. Nie wiesz może co może być przyczyną i jak tą usterkę usunąć, bo licznik działa ale tylko momentami np. po przejechaniu po jakieś dziurze podskoczy, chwile działa a potem znów spada na wartość 0.
krupnik, kolego u mnie pojawił się podobny problem. Zaśniedziało złącze od impulsatora lub był słaby styk i czasami prędkościomierz opadał jak wjeżdżałem w dziurę lub jechałem w ulewę. Możliwe, że u Ciebie jest podobnie. Warto sprawdzić złącze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.