Wysłany: 2010-08-10, 08:14 Scenic licznik zgasł lub przerywa
Witam.Miałem w swoim Scenicu 2004r problem z licznikiem,przerywał,resetował sie zegarek,aż zgasł całkowicie.Szperałem,szukałem po różnych forach i dowiedziałem sie ze to nagminna usterka w tych autach.Wiec znowu zaczałem szukac gdzie to naprawic,(serwis powiedział 2500zł)bo bałem sie oddac auto pierwszemu lepszemu.Po solidnym przecedzeniu informacji o różnych firmach wybór padł na Poznań,a to dlatego,że kilka osób naprawiało u nich i maja super rekomendacje i chyba jako jedyni zakładaja dodatkowe chłodzenie, nie żałuje,umówiłem sie,zostawiłem autko o 10.00 i o 15.00 odebrałem.Wystawili fakture,dali gwarancje na 24mies.
Pisze to wszystko dlatego aby inni użytkownicy nie tracili niepotrzebnie czasu na szukanie i jednoczesnie mam nadzieje,że podziela sie informacjami gdy jakis problem ich dotknie.Aha www.elektronic-serwis.pl to sa oni.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.