Wysłany: 2008-09-04, 21:41 Scenic automat szarpie na LPG czy to norma pomuszcie
Mam scenica 1,6 16V automat 2001 na LPG dodam że przerobionym z CNG szarpie mi na gazie na jedynce potrafi zgasnąć szczególnie jak jadę dość szybko i nagle muszę przychamować automat bardzo nie delikatnie przekłada biegi dodam że na paliwie jest raczej ok czasami mam problem z zapaleniem czy może być to wina impulsatora czy wszystkie automty tak szarpią na gazie autko jest dość ładne i wygodne szkoda by było się z nim żegnać pozdrawiam jeśli ktoś może niech coś doradzi pozdrawiam całąrodzinke RENO :roll: :roll: :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.