Wysłany: 2011-05-12, 16:33 Scenic 2001 gdzie szukać nakładki na tylny zderzak?
Witam!Wczoraj moja kochana małżonka niestety wbiła mi w zderzak(tylny)całkiem ładny betonowy słupek(już odebrałem jej prawo DO jazdy moim autem),uszkodzona została wierzchnia,plastikowa warstwa zderzaka(ponoć zwana nakładką).Doradźcie czy coś takiego można kupić na rynku wtórnym,jeśli tak to gdzie szukać?Allegro,sklepy i serwis już odwiedziłem(w serwisie krzyknęli mi za kpl.1060zł!!czy to możliwe??)a może się źle zrozumieliśmy...A może ktoś ma coś takiego na zbyciu?Będe wdzięczny za kazde info!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.