proszę o rozszyfrowanie numeru VIN - zależy mi zwłaszcza na roku i miesiącu produkcji - muszę ustalić jakie klocki do tego auta oraz nagrzewnica
numer VIN: VF1K560GE17573391
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2011-01-20, 20:40
Luciferros, To zerknij do dowodu rejestracyjnego.
Po numerze VIN w sklepie powinni ci dobrać części.
Luciferros
Auto: Laguna I kombi
Silnik: 1.8
Wiek: 32 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 6 Skąd: Środa Śląska
Wysłany: 2011-01-20, 20:48
Prezes napisał/a:
Luciferros, To zerknij do dowodu rejestracyjnego.
Po numerze VIN w sklepie powinni ci dobrać części.
korespondowałem dziś około 2ch godzin z przedstawicielem sklepu internetowego w poszukiwaniu klocków hamulcowych - nie potrafił on rozszyfrować numeru VIN potrzebuje natomiast miesiąca z którego jest auto gdyż jak to we francuzach zmian było od liku i akurat w roku produkcji mojej reni miała miejsce taka zmiana - stąd moja prośba
Auto: Laguna 1.6 16 V x 2egz
Silnik: 1.6 16V
Wiek: 31 Dołączył: 16 Cze 2010 Posty: 19 Skąd: Małopolska
Wysłany: 2011-02-02, 15:38
spróbuj tutaj:
vin-info.pl/sprawdz-pojazd (pełne dane w wersji komercyjnej..)
lub na auto-historia.pl
ale tam musisz sie zalogowac a historie auta dostaniesz na adres e-mail.
Miesiac produkcji masz wybity na wiekszosci elementów wnetrza np. od spodu popielniczki, oraz od wewnątrz na klapce i korku wlewu paliwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.