Wysłany: 2010-07-17, 01:39 Renia Scenic Kilka pytań
Pare dni temu kupiłem RENAULT SCENIC 1.9 DCi Sport Alize 2001 wersja angielska. I od razu kilka problemów. Więc tak:
1. Stuki w zawieszeniu tzn. lewe przednie koło ja podejżewam stabilizator
2. Podczas hamowania gdy prędkość jest już praktycznie zerowa da się wyczuć w pedale hamulca coś tak jakby ABS zadziałał mimo tego że nie ma powodu do tego by działać
3. Czy można przełączyć wyświetlacz z tych galonów i mil na km i litry?
4. Jedne światło przeciwmgielne mi nie świeci a naczytałem się wiele o problemach z wymianą żarówki może ktoś ma jakiś patent.[/list]
Auto: SCENIC I ph II
Silnik: 1,9 dci
Wiek: 41 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 436 Skąd: śląskie/Krzepice
Wysłany: 2010-07-17, 08:25
Na wszystkie pytania które tutaj zadałeś znajdziesz odpowiedzi tutaj => megane i scenic
Ale użyj opcji szukaj bo o wszystkim już było pisane na forum , trzeba tylko poszukać
_________________ Jak mnie nie ma na forum to jestem na rybach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.