deniol96
Auto: Renault Scenic II
Silnik: 1.9 Diesel
Wysłany: 2011-11-13, 12:18 [Reanult Scenic II] Auto nie odpala. Wina elektryki?
Witam!
Jestem posiadaczem samochodu Renault Scenic II 1.9 Diesel z 2004r. Mam problem, otóż dzisiaj rano otworzyłem samochód, włożyłem kartę i odpaliłem samochód. Po ok. 10sekundach auto zgasło. Próbowałem zapalić ponownie. Rozrusznik kręci niestety auto nie zapala się. Przy lusterku w kabinie słychać brzęczenie i nie działa zamek centralny. Po odłączeniu akumulatora i podłączeniu z powrotem zamki zadziałały. Próbowałem ponownie zapalić samochód. Rozrusznik nadal kręcił ale auto nie odpalało. Ponownie pojawiło się brzęczenie przy lusterku.
Czy ktoś orientuje się co może być przyczyną, gdzie szukać i co sprawdzić
Bardzo proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.