Witam
Szukałem już wszedzie odpowiedzi na moje pytanie i nic niestety nie znalazlem o to opis problemu
Mam orginalne radio fabryczne Renault megane scenic 2001 1.9 dci Model Radia : 22DC259/62P Dokupilem do niego zmieniareczke orginalna Alpine Renault model MC9RN81ZCB.
Wszystko udało mi się świetnie połączyc ale pojawił sie jeden problem zmieniarka nie czyta płyt...Na wyświetlaczu radia widze że sprawdza płyty potem komunikat ze load cd 1..cd2..cd3...itd az po 6 płyte.Niestety nic nie gra a zmieniarka w kolko czyta te płyty.
Wiec mam pytanko czy moze cos robie zle i o czyms zapominam czy zmieniarka poprostu [Cenzura] jest.
ad.1
Płyty wsadzałęm w 2 rozne strony po 1 w magazynku i po 6 niestety bez jakiego kolwiek rezultatu
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.