witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy RENAULTa zakupiłem właśnie MEGANE 1,5 dci 82KM z 2005r jak narazie jestem z niej zadowolony:) tylko nie mam pojęcia co ona do mnie pisze na wyświetlaczu bo wszystkie komunikaty są po angielsku a ja jakoś nie kumam tego języka:( no i nie wiem do czego służy przycisk AUTO przy włączniku świateł... a nie mam żadnej instrukcji obsługi od tego auta... POMOŻE MI KTOŚ??? może ma ktoś taką instrukcję w J. POLSKIM??? z góry dziękuję i pozdrawiam
Witam jestem Nowy niedawno Sie Zarejestrowałem...:) pozdrawiam wszystkich posiadaczy Renatek....:) mam Problem Potrzebuje Na Juz Belke Poprzeczna Do Renault Twingo silnik 1.3 rok 1996 ... Błagam Was Pomóżcie Mi Bo Bardzo Potrzebny jest samochod a na razie stoi i nic z nim sie nie dzieje...;/ Piszcie:) Z Góry Dziekuje...:)
_________________ Potrzebuje Pomocy:)
tobi
Auto: brak
Silnik: brak
Wysłany: 2008-11-17, 20:12
Witam wszystkich jestem nowym forumowiczem... zarejestrowalem sie tu dlaego ze poszukuje kilku odpowiedzi co do pewnej renatki... rozne widzialem juz wypowiedzi i mam nadzieje ze tu odpowiedza mi ludzie ktorzy maja napewno wiecej pojecia o danym modelu niz ja... tym bardziej ze chce go dopiero zakupic... pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.