Auto: SCENIC II ph I /SAXO II
Silnik: 1,9 dci
Wiek: 41 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 436 Skąd: śląskie/Krzepice
Wysłany: 2009-10-22, 09:46
Musisz podać oznaczenie numeryczne przepływomierza !!!
_________________ Jak mnie nie ma na forum to jestem na rybach
korzik82
Auto: LAGUNA II PHI
Silnik: 1.9DCI
Wysłany: 2009-10-22, 21:49
To tego modelu 120 koni są różne? pierwszy raz słysze a juz chciałem kupic na allegro ..facet ma całą lagunkę z roku 06 1.9 dci 120 koni i już chciałem kupić
Witam. Nie wiem czy już przypadkiem nie jest za późno, ale ... Też miałem problem z przepływką... zakupienie używanej to koszmar... Więc zakupiłem nową, ale podrabianą. Tutaj masz coś na ten temat - jak kupić odpowiedni przepływomierz :
link .
Ja osobiśice jestem zadowolony z mojej podróbki i polecam. Znacznie łatwiej kupić i przynajmniej masz jakotaką pewność, że będzie działać (Płaciłem coś koło 150 zł)
_________________ nowe, świeżutkie forum poświecone twojej reni http://renaultzone.pl
korzik82
Auto: LAGUNA II PHI
Silnik: 1.9DCI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.