Wysłany: 2010-10-03, 02:08 proszę o pomoc już nie wiem co robić ...
Witam serdecznie jako nowy na tym forum wskakuję odrazu z dwoma pytaniami ........
1 ---- w piątek mechanik wymienił w moim modusie tylnie łożysko ....tylko osioł , debil, idiota (przepraszam) oszkodził taki nakładany pierścień prawdopodobnie do ABS-U pierścień ten był nabity na tarczę hamulcową Moje pytanie związku z tym gdzie moge kupić taki pierścień bo cały czas świeci mi komunikat o abs-e a tylko znalazłem w komplecie z tarczą 300 zł ale tyle to dla mnie za dużo to prawie 1 rata za auto
2 pytanie niewiem co się stało ale przestał mi działać ten przycisk do kasowania stanu licznika (km) tzn pojedyncze przyciski działają ale jak wciskam 2 razem nie kasuje się przebieg itd bardzo proszę o odpowiedzi na adres osa28tn@interia.pl dziękuję ....
Ps.... może ktoś ma taki pierścień do sprzedania chętnie odkupię ....
Auto: Modus
Silnik: 1,6/16V
Wysłany: 2010-10-05, 23:41
Przecież stan licznika kasuje się dłuższym przyciśnięciem jednego z przycisków (obojętne którego), a nie naciśnięciem dwóch jednocześnie. Tylna tarcza jest zintegrowana z łożyskiem i wymienia się całość wraz z pierścieniem ABS-u.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.