sebidino
Auto: Renault Master
Silnik: 2,8dTi
Wysłany: 2011-08-21, 13:30 Problemy z licznikiem - Master 2,8dTi 2000r
Witam
Problem polega na tym, iż co jakiś czas wzkaźnik prędkości podnosi się do 55km/h i opada.
Dzieje się to nie zaleznie czy samochód jedzie, czy też jest uruchomiony.
Co z tym mogę zrobić?
nie masz czasem tacho w tym autku? u mnie ten sam model ten sam rok z tacho licznik raz chodzil raz nie, ogolnie dziwne rzeczy sie dzialy, wymienilem bezpiecznik i teraz chodzi normalnie.
Wysłany: 2012-02-24, 18:00 Re: Problemy z licznikiem - Master 2,8dTi 2000r
sebidino napisał/a:
Witam
Problem polega na tym, iż co jakiś czas wzkaźnik prędkości podnosi się do 55km/h i opada.
Dzieje się to nie zaleznie czy samochód jedzie, czy też jest uruchomiony.
Co z tym mogę zrobić?
Pozdrawiam
Witam
kiedyś jak wymieniłem żarówki podświetlenia to tak miałem. Ponownie wywaliłem licznik i poruszałem opraweczkami i było ok. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.