Wysłany: 2011-06-07, 19:35 Problem ze skrzynią biegów
Witam. Proszę o pomoc. W trakcie jazdy uderzyłem w próg którego nie zauważyłem. Po pewnym czasie poczułem luzy na drążku od biegów. Zatrzymałem się żeby to sprawdzić i niestety nie mogłem wrzucić już żadnego biegu - bezwładny drążek. Samochód pozostał na drugim biegu. Ewidentnie coś rozerwałem. Mechanik wstępnie powiedział, że tego elementu nie dostanę i trzeba wymienić całą skrzynię biegów.
Proszę o poradę. Czy to coś poważnego? Renault Clio II 1.2. Link do zdjęć poniżej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.