witam wszystkich proszę o pomoc moja laguna 1,9 dci 120 km 2002r podczas przyspieszania podszarpuje jak by się krztusiła ale jak wcisnę pedał do dechy jest ok, jak jest na luzie silnik pracuje ok.auto po wymianie oleju i filtrów, czy to może być przepływomierz lub egr do wymiany czy czyszczenia.Z góry dzięki za pomoc.
TOMIK byłem na kompie i wszystko jest ok, kolo co mi naprawia auta powiedział że może być do wymiany czujnik położenia pedału sprzęgła.Raz gdy wracałem z WROCŁAWIA, komunikat fault in fuell injection. A jak sprawdzić czy przepływomierz jest do wymiany i gdzie jest ten EGR.turbo jest po naprawie 6 miesięcy i jest jeszcze na gwarancji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.