Buczus
Auto: Renault Laguna
Silnik: DYNAMIQUE 1.9 dCi
Wysłany: 2010-12-15, 04:16 problem z odpaleniem Laguny II 2003r
Witam Koledzy/Kolezanki...
moj problem polega na tym ze nie potrafie samochodu zapalic...
pewnego dnia bylem na lotnisku po rodzinke samochod dzialal sprawnie wszystko ladnie pieknie wrocilismy ale na drugi dzien wsiadlem oczywiscie jak zawsze wlozylem "magiczna" karte naciskam przycisk "start" i zero reakcji... jest tylko bardzo charakterystyczny klik i nic wiecej samochod wogole nie kreci silnikiem ... nie mam pojecia czemu tak sie dzieje moje pierwsze podejrzenie oczywiscie padlo na akumulator ale nie jest to mozliwe pozniewaz akumulator byl w sierpniu tego roku wymieniany i wszystko dobrze dziala ... jednak po akcji "mam go pcham go" samochd zapalil i jezeli troszke sie nagrzeje odpala za kazdym razem ... jednak po wystygnieciu jest ten sam problem ze zero jakiejkolwiek reakcji ... moze mi ktos powiedziec/doradzic od czego jest to mozliwe i jak to "leczyc" ?
z gory bardzo dziekuje za jaka kolwiek pomoc !
Pozdrawiam !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.