Wysłany: 2011-09-04, 22:35 Problem z odpalaniem RC1.2
Witam wszystkich,
mam mały problem z odpalaniem autka, od pewnego czasu nie chce odpalać z rana, jak "zaskoczy" to później nie ma żadnego problemu, dziś wieczorem miałem ten sam problem (zaznaczam że od wczoraj od godz. ok. 15;00 samochód nie był ani razu odpalany) i dzisiaj już nie udało mi się go już odpalić, próbowałem chyba z 20 min. ;//
czym to może być spowodowane ?? (dodam że kopułka była wymieniona półtora roku temu, świece nieco ponad rok temu, aparat zapłonowy podobnie... co do kabli zapłonowych były wymienione z początkiem tego roku, z tym że nie były to kable z "wyższej półki" a słyszałem że to też może mieć wpływ z czasem i warto zainwestować w droższe kable)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.