thebestwlodi
Auto: Renault Clio
Silnik: 1,5DcI
Wysłany: 2011-08-02, 21:32 Problem
Witam,
Jestem nowyna forum,i dopiero zaczynam przygode z Renault;) moim autkiem jest Renault Clio III 2005r 1,5 dci. I na dzien dobry wyskoczyl mi problem(tzn poinfomowal mnie o nim poprzedni wlasciciel) mianowicie, jest problem z ogrzewaniem(temat troche smieszny latem, ale chce zrobic poki jest cieplo:P) podobno auto strasznie wolno sie nagrzewa zima, i ogrzewanie zaczyna dzialac dopiero po przejechaniu 15 km, i tez mimo to nie grzeszy temperatura. kompletnie nie mam pojecia co moglo sie skiepscic, macie moze jakies pomysly?(nie wiem czy zamieszczam w dobrym dziale temat i gory przepraszam za pomylke)
thebestwlodi
Auto: Renault Clio
Silnik: 1,5DcI
Wysłany: 2011-08-04, 17:28
Dzieki wielkie za odpowiedz, wiem ze dla nie ktorych moe to byc oczywiste,ale ja sie na tym poprostu wogule nieznam, wiem ze auto ma kierownice 4 kola i wlew paliwa;p Jeszcze raz dzieki
lech_s
Auto: Megane II
Silnik: 1,9dci
Wysłany: 2011-08-05, 15:56
Proponuję jednak poczekać do zimy i zobaczyć co i jak. Te silniki raczej długo się nagrzewają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.