johnyteksass
Auto: Vel Satis
Silnik: 3 D V 6
Wysłany: 2008-08-17, 17:30
No tu to bym sie sprzeczał akurat
z kierowcami ciężarówek to najwięcej można pogadać a i czasami maja coś do opchnięcia....akurat mam diesla.........rozumiesz??
Auto: GRAND SCENIC II ph I /SAXO II
Silnik: 1,9 dci / 1.1 i
Wiek: 41 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 470 Skąd: śląskie/Krzepice
Wysłany: 2008-10-02, 19:06
johnyteksass napisał/a:
czasami maja coś do opchnięcia....akurat mam diesla
No to Ci się dziwię kolego,że to lejesz , w większości przypadków Ci którzy opychają, to chrzczą opałowym by na ilości nadrobić , Lałem do poprzedniego autka bo miałem 1,8 TD i wierz mi lub nie ,po pól roku wymieniałem wtryski a sprzedałem bo siadła pompa !!! .
Jeśli chodzi o radyjko to na prawdę warto mieć -to taki kontakt ze światem-człowiek czuje się bezpieczniej a jeśli ktoś trochę jeździ to bardzo szybko inwestycja się zwraca. Problemem może być tylko soczysta mowa co nie których kierowców (ale zawsze można radyjko przyciszyć)
Ostatnio zmieniony przez Tomik 1970 2008-10-04, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
johnyteksass
Auto: Vel Satis
Silnik: 3 D V 6
Wysłany: 2008-10-03, 19:49
Witam!!
Możliwe ze jest tak jak piszesz ale ja akurat mam pewnych dostawców tankuje z dystrybutora.
Zagaiłem temat, to wypada się odezwać. Lepiej późno niż wcale. No więc zakupiłem radyjko, YOSAN 120 PRO, antenkę SIRIO TURBO 1000, zamontowałem (02.2009) zestroiłem i już śmigam z tym ponad 1,5 roku.
Zestawik nawet dobrze dobrany pomimo, że sam sobie to dobierałem, swój wybór opierając na opiniach z neta.
Na dzień dzisiejszy radyjko CB w aucie jest ważniejsze jak zestaw audio. Gdyby milczało to czuję się jakbym całkowicie sam jechał. Pomimo wariatów, którzy niejednokrotnie zakłócają pasmo albo siedzą na gruszce nadając to co w ich autach się dzieje nie wyobrażam sobie jazdy bez CB.
No ale wiadomo- "chodzenie po bagnach wciąga"
"73" dla wszystkich
Witam
Po 15 latach wróciłem do CB radia .
Od pół roku poruszam się z Intekiem zawsze właczonym i zarobił na siebie kilkakrotnie
obcy44
Auto: Modus
Silnik: 1.6,16V
Wysłany: 2010-11-22, 07:29 CB
Witam , ja też na CB od około 10 lat , jadąc niejednokrotnie samochodem nie wyposażonym w CB , brakuje mi bieżących informacji z trasy. Ponadto niejednokrotnie pozwoliło mi uniknąć mandatu, np za prędkość . Gąrąco polecam. Wydatek około 200- 400 zł i zwraca się po jednym kontakcie z drogówką...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.