patryk__946
Auto: Renault Scenic
Silnik: 1,9 DCI
Wysłany: 2010-08-08, 19:15 Polska instrukcja obsługi do Reno Scenic II
Witam! 2 tygodnie temu kupiłem Scenica II i autko narazie sprawuje się znakomicie. Jednak że mam mały problem ponieważ jestem 3 posiadaczem, odkupiłem samochód od polaka ale on kupił go od niemca. I tu jest problem, chciałem poznać auto ale instrukcja obsługi jest po niemiecku. Więc mam do Was pytanie czy wiecie może gdzie można kupić tą instrukcję (oprócz allegro), a może macie instrukcję i możecie mi ją przesłać na e-maila. Proszę o odpowiedz i z góry dzięki ;]
patryk__946
Auto: Renault Scenic
Silnik: 1,9 DCI
Wysłany: 2010-08-09, 08:59
Tomik 1970- auto sprawuje się bardzo dobrze ;] Mam je 2 tygodnie i nie mam z nim żadnych problemów tylko czasem na nierównościach drzwi skrzypią ale to błachostka (wystarczy naoliwić i tyle tylko jeszcze nie wiem czym) może ktoś z was miał taki problem i wie jak go rozwiązać?? A i dzięki za instrukcje ;]
To znaczy, że nie należy smarować oliwą czy WD, tylko smarem. Najlepiej takim który nie spływa w wyższych temperaturach. Polecam smar biały, kupisz w większości sklepów motoryzacyjnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.