Wysłany: 2010-12-25, 13:10 Podgrzewanie lusterek CLIO 2 gdzie się wpiąć
Witam szanownych użytkowników CLIO!
Wyposażyłem swoje Clio w maty grzewcze do lusterek. Mam pytanie gdzie najlepiej się wpiąć w przewód od podgrzewania tylnej szyby? Schemat mam, kolor przewodu wiem jaki jest, ale nie wiem którędy przechodzi wiązka. Zależało by mi żeby jak najmniej rozkręcać tapicerkę.
Oczywiście z masą nie ma problemy tylko z "+".
macinsy, napisz jak zrobiłeś instalację. Jak prądożerne są te maty?
Rozumiem, że nie dawałeś nowego przekaźnika i chcesz się wpiąć bezpośrednio w "plus" od tylnej szyby. Nie wiem jak jest w Clio, ale u mnie wiązka idzie lewą stroną i zaraz na początku jak wchodzi w próg jest złącze, także niemając schematu nawet metodą próbkowania można dojść co jest do czego. Ważne tylko, aby nie suma obciążenia prądowego nie była za duża.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.