Witam serdecznie na forum. Uległa zniszczeniu sprężyna pedału sprzęgła. Zauważyłem , że są trzy z czego dwie są zabudowane po bokach, a trzecia która uległa uszkodzeniu zakładam pod spodem. Boczne są znacząco większe i do teraz trzymają się poprawnie. W salonie Renault powiedziano, że sprężyn się nie sprzedaje i mogę kupić jedynie cały pedał za 670 zł (nie dowiedziałem się także jaka jest poprawna nazwa tej spręzyny) i tutaj proszę o pomoc. Być może ktoś spotkał się już z tym problemem i może podpowiedzieć gdzie można kupić oryginał, zamiennik lub jak się z tym problemem uporać. Za każdą pomoc dziękuje i życzę wszyskim szerokiej drogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.