Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2008-03-20, 13:55
Całkiem w temacie - jak podałem wyżej, ja tyle dałem normalnie w sklepie z częściami do naszych autek za oryginalny kpl. Dodam, że miałem tylko 5% zniżki
Cena 390 nie jest jakąś z kosmosu (czyt. kosmicznie zaniżoną). Ma możliwości, opłaca mu się takie ceny wystawiać i wychodzi na swoje to tak daje.
Jestem Tu nowy mam pewien problem. Nie wiem czy u mnie jest pasek rozrządu czy łańcuszek . Jak to sprawdzić posiadam Renault clio 1 z 92r z silnikiem 1,2 energy..Proszę o pomoc
_________________ Renówka wyścigówka
Rytwiniak
Auto: Renault Scenic II
Silnik: 1,9 DCI
Wysłany: 2011-01-07, 14:21 Pasek rozrządu.
Sam przymierzam się do wymiany rozrządu kpl będę szukał producenda INA dobra jakość za względną cenę.Proponuje zakup na allegro,duży zysk niż w sklepie i gwarancja 3 lata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.