mam pytanie czy ktoś montował niezależne ogrzewanie do mastera, chodzi o ogrzewanie elektryczne silnika lub(i) wnętrza kabiny. ile kosztuje coś takiego i czy się sprawdza w praktyce.
Witam
montowałem zestaw webasto suche. Sprawdza się w bardzo dobrym stopniu do ogrzania kabiny - paki - bo miałem wymontowaną przegrodę. Instalacyjnie proste, jeśli masz wszystkie części. Zamontowane było pod siedzeniem psażerów wydech pod samochód nawiew skierowany na pakę, Ciepło po kilku dosłownie minutach. Warto jeśli chcesz bez przegrody śmigać. Inaczej zapomnij o zdrowych zatokach lub jeździe bez czapki ;)
Cenowo - wydaje mi się że spoko w 2 kzłotych w używce się zmieścisz. Ja montowałem wyjęte z innego busika więc Ci ceny nie podam dokłądnie. Wodne kosztuje około 2 kzłotych plus chyba wiatrak nawiewowy około 3 stówek. Niedługo pewnie (latem) zamontuję u siebie
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.