Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2008-02-25, 06:45
Nie widzę zakładki "pokaż posty nieprzeczytane". Może sie pojawi jak będę miał coś do przeczytania W takim razie brak też zakładki "wszystkie fora, posty przeczytane"
jest, mi się pojawia jak jest coś do przeczytania.
_________________ ¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸
++++++++ - aby zobaczyć podpis, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą ;)
Auto: Renault
Silnik: Scenic
Wysłany: 2008-03-04, 20:38
nie Krzychu "aż tak źle nie jest" hihihi
Jednakże mam kilka osobistych uwag co do działania forum ale pewnie o nich wolałbyś usłyszeć na pw (po co potem posty usuwać Może to tylko moja skromna opinia (i mam nadzieję, że każdy ma do niej prawo) w forum megane troche był odczuwalny pewnego rodzaju snobizm....ale jest nowe forum-pięknie się zapowiada.....i niech tak będzie dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.