Dzisiaj przypadkiem zobaczyłem, że Renault wprowadza nowe Twingo do oferty.
Jestem mile zaskoczony wyglądem nowego Twingo, poniżej zamieszczam linki do galerii.
http://www.v10.pl/Renault,Twingo,galeria,182.html
Miałem okazje jeździć tym autem. Nie jest to wprawdzie najlepszy samochód tego segmentu, ale stosunek ceny do jakości wygląda obiecująco. Pytanie tylko jak będzie z jego awaryjnością (jedna akcja serwisowa już była - popsuły się pasy bezpieczeństwa ). Mi osobiście nie podoba się wnętrze - licznik pośrodku zerżnięty z Yarisa, a wyciągnięty obrotomierz to patent ze Smarta. No ale co kto lubi. Pewnie kobiety będą zachwycone :P
W każdym razie za ok. 30-35 tys. zł można mieć zgrabne nowe auto, które będzie palić 4-5 litrów paliwa na setkę. Warto się zastanowić nad zakupem tego modelu.
porferalfa
Auto: Renault Twingo N
Silnik: 1.2 75KM
Wysłany: 2011-07-06, 21:17
rok produkcji yaris 1999, twingo 1993. kto od kogo zerznal?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.