piter28042909
Auto: renault scenic
Silnik: 894
Wysłany: 2011-05-12, 19:19 napisy
słuchajcie. mam renault scenic 1.9 dti. jak go odpale jest normalnie, ale wyskakuje na pulpicuie jakiś error pt.: faire vidange rapidement. to znaczy na kanalizacje szybko. ale nie wiem co w tym chodzi. olej wymieniałem, filtr też, wszystko wydaje sie być normalnie. ostatnio wysiadło mi turbo ale dałem do serwisu i naprawili może tam coś popsuli nie mam pojęcia. jeśli wiecie co z tym sie dzieje to piszcie. pomocy!
To jest komunikat o konieczności wizyty w serwisie
O ile razem z nim zapalona jest kontrolka jakiegoś układu np silnika , absu itp to tam trzeba szukać przyczyny . Jeśli nie to może być to sprawa np nie skasowanej inspekcji .
Przy okazji polecam zmiane na np angielski (clipem) lub polski jeśli masz powyżej 2005 r autko ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.