Mam problem z modusem nie działają mi spryskiwacze i kontrolki od kilmy i ogzrewania szyby tylniej ??
Nie wiem już co to może być sprawdziłem chyba wszystkie bezpieczniki !!
Z góry dzięki za pomoc .
Auto: GRAND SCENIC II ph I /SAXO II
Silnik: 1,9 dci / 1.1 i
Wiek: 41 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 470 Skąd: śląskie/Krzepice
Wysłany: 2009-06-29, 13:18
No to jeśli instalacja działa to musisz mieć rozpięte lub poluzowane styki na oświetleniu.Sprawdź ,po doginaj styki i musi hulać
_________________ Jak mnie nie ma na forum to jestem na rybach
Połajdowicz
Auto: Renault Modus
Silnik: 1.5 dci
Wysłany: 2010-10-30, 12:47
A ja mam problem ze światłami. Przepaliła mi się żarówka z przodu. Byłęm u mechanika ale odesłał mnie na świętego nigdy. Muszę dzisiaj jechać w trasę i chyba sam będę musiał wymienić tę żarówę. Jak to zrobić?
[ Dodano: 2010-10-30, 15:29 ]
Chyba dziś nikt tu nie zagląda nie ma żadnej podpowiedzi . Muszę sam sobie jakoś poradzić.
Połajdowicz
Auto: Renault Modus
Silnik: 1.5 dci
Wysłany: 2010-11-03, 09:21
Serdeczne dzięki. Wspólnie z bratem i kuzynem (który miał garaż i niezbędne narzędzia) poradziliśmy sobie z tym problemem w ciągu dobrej godziny. Ale wniosek z tego tutoriala słuszny - trzeba było jednak kupić Nota. A przed zakupem Modusa miałem rozterki: Nissan czy Renówka. Teraz już bym tego błędu nie popełnnił - trzeba było poczekać trochę na okazję i kupić japońca. Choć pewnie i tam kryją się podobne pułapki jak w Modusie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.