ralf.78
Auto: renault megane cupe
Silnik: 2.0 ide
Wysłany: 2011-07-13, 00:45 megane cupe 2.0 ide nierowna praca silnika na biegu jalowym
Witam mam problem silnik nierowno pracuje na wolnych obrotach i po jakims czasie zaczyna migac kontrolka silnika.Podczas normalnej jazdy wszystko spoko.mieszkam w Angli i mam spory problem bo w serwisie reno samochod byl diagnozowany i nic nie znalezli proponowali wymieniac wszystko co mozliwe czujnik cisnienia paliwa ,listwe wtryskiwaczy,zawor egr,pompe wysokiego cisnienia co oznaczalo dosyc spore koszta a itak nie mial bym gwarancji ze zadziala, wiec zrezygnowalem.CO ROBIC POMOCY!!
_________________ Jak mnie nie ma na forum to jestem na rybach
ralf.78
Auto: renault megane cupe
Silnik: 2.0 ide
Wysłany: 2011-07-14, 19:53
czy to jest silnik z turbo? słyszałem ze w tych silnikach słabą stroną jest turbina co niesie za sobą wydatki poza tym całkiem fajny rodzinny samochodzik na 5+
nie zupełnie się zgadzam co do pierwszego ale co do drugiego to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.