Wysłany: 2011-01-08, 20:20 megane 2 problem z karta
Witam serdecznie. Poniewaz mam tylka jedna karte do auta, ktora jest mocno zniszczona<peknieta w 2 miejscach> W aucie czytnik odczytuje ja bez problemow ale z zamykaniem drzwi mam problem od wczoraj, prosze o jakies sugestie. Moze dlatego ze nie styka dobrze?, jak ja naprawic?, czy tylko do dealera czy istnieje inna, tansza opcja?czy moge zakupic uzywana w dobrym stanie i zamienic obudowe?dziekuje i pozdrawiam
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2011-01-08, 22:01
Na allegro się ogłaszają ci co naprawiają karty.
przemo321
Auto: Renault Megane II Sport
Silnik: 2000
Wysłany: 2011-01-11, 14:27
Witam,
polecam Pana Arkadiusza Kończaka. Dorabiałem u niego kartę do laguny i megane. Rewelacja, posiada bardzo fachową wiedzę. Podaję adres www www.el-cars.pl. Polecam z czystym sumieniem. Jeśli się nie da naprawić to dorobi nową. Najlepiej kontaktować się z nim przez telefon, na każde pytanie odpowie. Cennik jest na stronie, znacznie tańszy niż w serwisie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.