Wysłany: 2011-10-04, 19:25 megane 1.9 dti 99 2 problemy
Witam, mam pytanie do Was drodzy użytkownicy:)
zakupiłem meganke(jak w temacie) i tak: pierwszy problem- raz na jakiś czas zaświeca się i gaśnie pomarańczowa kontrolka od świec i komputera. byłem u elektryka, który podłączył pod komputer i nic złego niewykazało, wszystko sprawne, więc co to może być?
2 problem,a raczej pytanie... czy móje auto megane 1.9 dti (po lifcie) posiada komputer?(a dokładniej raporty spalania)bo jest przycisk w prawym "kiju" przy kierwonicy,ale nic nie wyskakuje(słyszalem, ze te modele nie maja komputera, ale jeśli tak to po co ten przycisk)?
prosze o opinie i pomoc
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.