wlodmir
Auto: Renault
Silnik: 1,9 dci
Wysłany: 2010-12-15, 22:45 ksenony
Mam problem przestał mi się poziomować prawy ksenon oraz nie działa jego spryskiwacz. Lewy ok. Czy to możliwe żeby coś zamarzło. Proszę o poradę może ktoś miał podobny przypadek. Padł mi także czytnik nawigacji, można to naprawić ? Przez 1,5 roku było wszystko ok. Wystarczył jeden tydzień a wyskoczyło tyle usterek. Dziękuję z góry za porady.
Przebieg (odsłon): miliony
Silnik: google
Auto: Chrysler
Status: Online
apriliasr80
Auto: Renault Scenic II
Silnik: 1,9 TDi
Wysłany: 2010-12-18, 15:58
Co do czytnika, trzeba wymienić cały podzespół, a co do spryskiwacza i poziomu to najlepiej jakbyś miał gdzie wstawić samochód do ciepłego garażu. Po całej nocy spróbuj "poruszyć" te rzeczy i będziesz wiedział czy od mrozu.
wlodmir
Auto: Renault
Silnik: 1,9 dci
Wysłany: 2010-12-20, 12:00
apriliasr80 napisał/a:
Regulamin i zasady cytowania.
Dzięki bardzo za informację poziom już działa. A może wiesz czy da się ustawić zegarek ,żeby nie aktualizował przez satelitę. Bo po wyjęciu karty zawsze pamięta ostatnio ustawioną godzinę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.