Mam problem bo chciałbym wymienić kołyske w Clio 1. Pojechałem na szrot i tam kupiłem
kołyske do Clio 1, ale jak później wszedłem pod samochód to stwierdziłem, że kupiona kołyska różni się tym, że po prawej stronie nie ma tulejki mocowania tyko otwór tak jak po lewej.
Czy ta kołyska bez tulejki będzie pasować czy trzeba kupić kołyske z tulejką.
Jak do ucha nic nie jest mocowane to wg mnie będzie pasować. Ale najlepiej będzie jak użytkownicy Clio się wypowiedzą. W megance jak dobrze pamiętam też są uszy, do których nic nie jest przykręcone, więc czy ucho będzie z lewej czy z prawej to chyba żadna różnica. Jak się mylę, to niech mnie ktoś z błędu wyprowadzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.