Niedawno stałem się posiadaczem Safrane 1998r. 2,2td
Mam problem z radioodtwarzaczem, ponieważ jest zakodowany.
jakie mam możliwości samodzielnego rozkodowania? Kolega mówił że może być wybity na radiu ale niestety nie ma:(
można to zrobić samemu bez żadnego speca który weżmie za to pieniądze:/
Radio firmy Alpine jest to kaseciak:)A i może ma ktoś magazynek do zmieniarki także alpine??:)
Proszę o radę jak sobie z tym problemem samodzielnie poradzić, ponieważ wiem że u elektrotechnika kosztuje to około 100zł i trwa jakieś 3 do 5-ciiu minut.
Pozdrawiam,
Świeży użytkownik Safrane:)
_________________ Safrane 2.2td nie ma lepszego:):):)
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2008-10-01, 11:34
Poszukaj w dokumentach auta, jeśli jakieś posiadasz.
Możesz podejść do ASO i się zapytać czy ci nie udostępnią. Musisz mieć dokumenty, żeby wiedzieli że auto jest Twoje. Udaj zainteresowanie i podpytaj się ile to kosztuje - czasami udaje się za free. Może dogadasz się na piwo.
Podobno są też jakieś stronki, ale nigdy korzystałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.