Witam.
Jestem nowym forumowiczem Renault. Od niedawna mam ClioII z zakodowanym radiem.
Wg Waszych rad zarejestrowałem się na stronie eserviceinfo ale moje zapytanie nie jest rejestrowane czyli nie działa. Proszę o pomoc bo nie wiem czy nie trzeba zaznaczyć jeszcze jakiejś opcji przy wysyłaniu zapytania na tym forum.
_________________ pozdrawiam
Arturo
Gruchi
Auto: Renault Clio III
Silnik: 1.4 16V
Wysłany: 2010-12-04, 14:11
chyba tokenu nie przepisujesz dlatego nie mozesz dodac tematu oto chodzi ?
struzik
Auto: renault megane scenic
Silnik: 1.9 DTI
Wysłany: 2011-05-13, 14:07
witam ostatnio spalił mi się rozrusznik w renault megane scenic i mechanik odpioł akumulator przez co musze wpisac kod do radia którego nie mam prosze pomóżcie jest to radio philipsa.
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2011-05-20, 06:23
struzik, A czytałeś wyżej
wadimmm
Auto: renault laguna II
Silnik: 1.9 dci
Wysłany: 2011-06-09, 21:21
Darmowy kod do radia Renault. Kontakt pod nr gg: 7203320. Jeśli jestem, to zawsze niewidoczny także pisać śmiało. Także kody do cabasse. Potrzebny jest mi serial zaczynający się od 7700 lub 8200, czasami również secutiry code. Sory jeśli robię coś nie tak z tym postem, świeżak jestem ;)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.