Hehe, robię to tak profilaktycznie, wiem że kiedyś w miejsce 124 wjedzie albo okular, albo jakaś S - 126 lub 140. Póki co jestem kawaler, ale kobietę muszę "urobić" a co do tematów motoryzacyjnych to jestem nieugięty. Zresztą póki co muszę kupić sobie spowrotem motocykl, bo ostatni skończył tragicznie dosyć, a później zastanowie się nad zmianą auta
Zapytaj kobiety, czego oczekuje na prawdę od samochodu, potem dopisz czego byś sam oczekiwał od jej samochodu, a potem można się zastanowić który model powoduje najmniej sprzeczności
Pozdro!
_________________ Bez gwiazdy nie ma hmm...
...jazdy?
Póki co jestem kawaler, ale kobietę muszę "urobić"
Heh kobiet nie trzeba "urabiać... wystarczy podać logiczne argumenty typu: większy samochód=większy bagażnik na zakupy tylko jeszcze portfel musisz mieć odpowiednio wielki do samochodu A tak na poważnie to zabawne jest jak kobieta wozi dzieci małym samochodem i męczy się aby dziecko załadować do fotelika na tył heh bo sądzę po waszych wypowiedziach, że jakby co to obecne lub przyszłe dzieciaki będą się kwalifikowały do fotelika więc to jest poważny powód co do rozmiaru przyszłego samochodu i wygody mamy, która wozi dzieciaki .
Poza tym lepiej przyzwyczajać kobiety do większych aut, bo przyzwyczajenia jazdy małymi autami są potem komiczne... zwłaszcza na parkingach lub przy manewrach A niestety kobiety nie mają tak dobrego hmmmm jak to się nazywa chyba "widzenia przestrzennego" jak faceci ale da się z tym żyć
_________________ Przeważnie, zachowuję się poważnie
Przeważnie, nikogo nie drażnię
Przeważnie, słucham rad uważnie...
Poprzez wyobraźnię kreuję własne ja
Adekwatne do imienia
Sidenis
Auto: Clio I '94 benzyna + LPG
Silnik: 1,2
Wysłany: 2008-05-18, 12:59
Fordem Ka nie miałam okazji jeszcze (i mam nadzieję w ogóle) jeździć, ale to wygląda okropnie. Bynajmniej z zewnątrz. Tak samo jak Smart.
W swojej krótkiej przygodzie 11 miesięcy byłam związana z Tico -zdecydowanie odpada. Więcej nie kupię takiego autka, bo na za cienkie blachy I co najlepsze ma niektóre części droższe niż np Clio I, którym od 4 miesięcy się wożę
Clio II i III są też kobiece, Megi... I sporo innych samochodów, ale oczywiście najważniejsza opinia ślubnej
Życzę owocnych łowów autka
_________________ Renault Clio '94
silnik 1,2 + LPG
W PL od 2006.05
instalacja LPG 2006.09
u mnie 2008.01
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.