FAQ     Szukaj    Użytkownicy    Grupy   Statystyki     Rejestracja    Zaloguj     Album     Download
Nasze strony www: megane.com.pl , turboportal.eu, www.renaultforum.pl, www.mechatronika.eu, www.ruzam.pl

Kontakt

Poprzedni temat «» Następny temat
Kobiece autko
Autor Wiadomość
WSR 

Auto: 124
Silnik: 300D
Wysłany: 2008-03-04, 20:56   

Hehe, robię to tak profilaktycznie, wiem że kiedyś w miejsce 124 wjedzie albo okular, albo jakaś S - 126 lub 140. Póki co jestem kawaler, ale kobietę muszę "urobić" ;-) a co do tematów motoryzacyjnych to jestem nieugięty. Zresztą póki co muszę kupić sobie spowrotem motocykl, bo ostatni skończył tragicznie dosyć, a później zastanowie się nad zmianą auta :-)

Zapytaj kobiety, czego oczekuje na prawdę od samochodu, potem dopisz czego byś sam oczekiwał od jej samochodu, a potem można się zastanowić który model powoduje najmniej sprzeczności :D

Pozdro!

...jazdy? ;-)

REKLAMA

Przebieg (odsłon): miliony
Silnik: google
Auto: Chrysler
Status: Online

Izunia 

Auto: Megane 1.6e RT
Silnik: K7M 702
Wysłany: 2008-03-04, 21:51   

WSR napisał/a:
Póki co jestem kawaler, ale kobietę muszę "urobić" ;-)

Heh kobiet nie trzeba "urabiać... wystarczy podać logiczne argumenty typu: większy samochód=większy bagażnik na zakupy :-P tylko jeszcze portfel musisz mieć odpowiednio wielki do samochodu :mrgreen: A tak na poważnie to zabawne jest jak kobieta wozi dzieci małym samochodem i męczy się aby dziecko załadować do fotelika na tył heh bo sądzę po waszych wypowiedziach, że jakby co to obecne lub przyszłe dzieciaki będą się kwalifikowały do fotelika :-D więc to jest poważny powód co do rozmiaru przyszłego samochodu i wygody mamy, która wozi dzieciaki ;-) .
Poza tym lepiej przyzwyczajać kobiety do większych aut, bo przyzwyczajenia jazdy małymi autami są potem komiczne... zwłaszcza na parkingach lub przy manewrach ;-) A niestety kobiety nie mają tak dobrego hmmmm jak to się nazywa :roll: chyba "widzenia przestrzennego" jak faceci ale da się z tym żyć :mrgreen:

Poprzez wyobraźnię kreuję własne ja
Adekwatne do imienia :mrgreen:

Sidenis 

Auto: Clio I '94 benzyna + LPG
Silnik: 1,2
Wysłany: 2008-05-18, 12:59   

Fordem Ka nie miałam okazji jeszcze (i mam nadzieję w ogóle) jeździć, ale to wygląda okropnie. Bynajmniej z zewnątrz. Tak samo jak Smart.

W swojej krótkiej przygodzie 11 miesięcy byłam związana z Tico -zdecydowanie odpada. Więcej nie kupię takiego autka, bo na za cienkie blachy :) I co najlepsze ma niektóre części droższe niż np Clio I, którym od 4 miesięcy się wożę :)

Clio II i III są też kobiece, Megi... I sporo innych samochodów, ale oczywiście najważniejsza opinia ślubnej :)

Życzę owocnych łowów autka :)
instalacja LPG 2006.09
u mnie 2008.01

Wałbrzych

Odpowiedz do tematu