witam serdecznie
mam pewien problem, a wlasciwie to chyba pytanie...
posiadam renault scenic. kupilem niedawno alufelgi od hondy. oczywiscie nie posowal otwor piasty. trzeba bylo troszke roztoczyc. po roztoczeniu kolejny problem. felga nie wchodzi na przednie osie bo ma zamale et (odsadzenie). potrzebe byly pierscienie dystansowe. wytoczylem. i tu problem ostatni. po przykreceniu felgi przez dystanse kolo trzyma sie tylko na samych srubach. wogole nie spiera sie na piascie (na ktorej trzymaja sie dystanse). czy to moze byc problem? czy moge w ten sposob pozrywac sruby?
dzieki i pozdrawiam
Wiem że post był rok temu, mam nadzieję że jeszcze żyjesz, felgi są dedykowane do samochodów i nie mozna robić takich numerów. Jak czytam takie posty to coraz bardziej boję się jeździć po olskich drogach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.