Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2008-08-15, 17:06
Też mi się podobie ale nie miałem okazji się tym przejechać - jeszcze.
irytator
Auto: vel satis
Silnik: 2.2 dci
Wysłany: 2011-03-11, 22:06 Versalka
W dużym skrócie miałem 5 , 19 , megi II z 05 , Lalę II Full Opcję , mam Grand Scenica z 06 r i Versalkę z 02 r i powiem szczerze że ktoś kto pisze na forach że Renaty to kupa itd. ten po prostu nie miał lub kupił łupę za grosze poskładaną z kilku zmielonych egzemplarzy.
Ja osobiście jak mam handrę wsiadam do Versalki i robię kara po okolicy z prędkością spacerową tak aby się odstresować i poczuć dla czego przyjeła się nazwa Versalka a nie TABORET jak 90% niemców.
Po prostu ten wie kto doświadczył, w przeciwnym razie możemy pisać o Fizyce Kwantowej lub Chemii Analitycznej. Tu ja wysiedam i łapie stopa.
Pozdrawiam wszystkich Entuzjastów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.