Witam serdecznie!
Od czasu, kiedy moja żona przesiadła się w nasze 'f'spaniałe Renault megane 1997 zaczęły się dziać szopki z kierunkowskazami. Czytałem podobny temat dwa posty niżej, ale dodam swoje 3 grosze, bo sytuacja troszkę inaczej wygląda. Więc: lewy kierunkowskaz działa pięknie. Natomiast, gdy włączę prawy, albo nie działa wcale, albo zadziała na moment i się wyłącza. A teraz uwaga. Kiedy są włączone światła, kierunkowskaz wariuje. Natomiast, gdy je wyłącza, albo zaczyna działać poprawnie, albo zachowuje się tak, jakby był w trybie świateł awaryjnych. Rozumiem już, że ma to związek z światłami i stykami, ale może mi ktoś powiedzieć dokładnie co i gdzie przeczyścić? Albo jak to ustrojstwo inaczej usunąć?
Dziękuję za pomoc!
Ja rowniez mam podobny problem, polecono mi przeczyszczenie masy od tej lampy.
Aktualnie nie moge znalezc masy nad nadkolem i rowniez szukam wskazówek.
Laguna kombi, 98'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.