Grzesiek
Auto: Renault Laguna Combi II
Silnik: 1,8 v16 Benzyna
Wysłany: 2010-01-24, 12:41 Karta
Witam
Mam kolejny problem z autem otoż, mam problem z kartą auto odpala z karty, ale nie można zamknąć samochodu. Mam 2 kartę ale ona ma slaby zasięg i jak 2 padnie to już nie będę miał czym auta zamknąć. Chciałem się dowiedzieć czy można gdzieś naprawić kartę, ew kupić nową i jaki był by tego koszt.
Pozdrawiam
Witam. Mała podpowiedź masz tutaj :
zajrzyj tutaj
Z kartą do Ranault sam się zmagam i o ile nie jesteś z Wa-wy. To zakup jedynie w autoryzowanym serwisie. Sprawdzałem do swojej laguny (2003, trzy-przyciskowa) koszt karta + zakodowanie 870 zł ... ale podrabiana nie jest wiele tańsza :( W tym że ja znalazłem "podrabiacza" tylko w Warszawie ...
Mam dokładnie taką samą sytuacje jak Ty. Dzwoniłem do serwisu i przez telefon powiedzieli mi, że w gre wchodzi MOŻE jeszcze naprawienie (to już za mniejsze pieniądze )
Gdybyś jednak znalazł inne rozwiązanie problemu proszę daj znak ...
ps. tutaj wymiana baterii nic nie da Sprawdzałem
_________________ nowe, świeżutkie forum poświecone twojej reni http://renaultzone.pl
Grzesiek
Wysłany: 2010-01-26, 22:59
Baterie wymieniałem. No to mnie pocieszyłeś z tą kartą, Dzięki za odp jak coś zrobię to napiszę.
Grzesiek, bez paniki.Na Allegro są "naprawiacze" kart za niecale 100zł.Jakbyś potrzebowal jakis namiar to mam dwóch znajomych,możesz napisać na PW.
Grzesiek
Wysłany: 2010-08-07, 10:42
Witam
Sorry że nie pisałem wcześniej miałem problemy z pc. Kartę naprawiłem waśnie poprzez allegro. Działa już długo więc jest to dobre rozwiązanie. Pisze żeby każdy wiedział że to nie jest kit i się sprawdza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.