Witam serdecznie.
Bardzo proszę o pomoc w wycenie samochodu Renault Clio 1996r. Przebieg 30 000 km, pierwszy właściciel, garażowany, wnętrze zadbane, czyste, używany przez starszą osobę. Serwisowany, kolor bordowy metalik. Bez klimatyzacji i elektrycznych szyb.
Witam serdecznie
mam pytanko ponieważ miesiąc temu kupiłam Clio 99 1.2, wskazówka poziomu paliwa schodzi normalnie ale nie zapala mi się rezerwa chciałabym wiedzieć ile mniej więcej zrobię km na tzw czerwonym polu i czemu możne mi się nie zapalać ta kontrolka(przy zapłonie normalnie działa) pomóżcie biednej kobicie:)
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2011-03-21, 06:32
Producenci tak ustawiają aby dało się około 100 km.
W Renault rezerwa zapala się jak już wskazówka na zegarach jest na max. na min.
Chyba, że wyjeździłaś paliwo do zera i dalej mimo tego się nie zaświeca
właśnie nie bo się troszkę boje, kolega ma identyczna w tym samym roczniku tylko w innej wersji bo ja mam podstawowa a on pełna wersje i jemu zapala się jak wskazówka dochodzi do pola czerwonego dlatego ja się wystraszyłam. Jedyne wyjście chyba to wozić ze sobą paliwo i lejek i go sprawdzić po prostu chyba
Dziękuje za odpowiedz i zapraszam do tematu świec żarowych , tam tez mam problemik:P:)
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2011-03-21, 10:59
No to zostaje sprawdzenie żaróweczki czy oby się nie przepaliła w zegarach a jak nie żaróweczka to sprawdzenie połączeń w pływaku ale to już większa robota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.