jaro1974
Auto: renault megane
Silnik: 1.4 energy
Wysłany: 2011-10-08, 16:02 Dziwne zachowanie alarmu w megane 1.4 98r
Powitać wszystkich. Mam problem z alarmem w swojej megance. Mianowicie bo zamknięciu auta pilotem po uzbrojeniu się alarmu po kilkunastu minutach załącza się sygnał dźwiękowy alarmu ale światła nie migają i kontrolka alarmu w środku miga tak jak podczas stanu czuwania. Dziś wyjąłem sygnał w celu zobaczenia czy styki są czyste i nic się tam dziwnego nie dzieje. Oczywiście nic podejrzanego tam nie zobaczyłem. I tu pojawia się pytanie: co się może dziać w takim układzie z alarmem i czy przypadkiem nie będzie to wina samego sygnału dźwiękowego? Prosiłbym o ewentualne porady w tym temacie i z góry dziękuję.
Jarek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.