Wysłany: 2008-03-04, 08:56 Czym byście chcieli jeździć gdybyście nie jeździli renault
Powiedzmy, że badam środowisko użytkowników samochodów francuskich
Zastanówcie się i odpowiedzcie na pytanie z tematu, najlepiej uzasadniając
Domyślam się, że raczej nie golfem III
Hehe no Volvo akurat fajne auta robi, miałem kiedyś okazję użytkować przez pewien czas 740 (świetne auto), tę z silnikiem diesla od LT, klasyka klasyki z volvo, nie było chyba nic bardziej kanciastego, przestrzeni w środku dużo, w miarę wygodne, choć trochę za miekkie siedzenia no i paskudne wnętrze. Ja wiem, czemu volvo mogłoby być - bo często występowały tam silniki z renault A co do toyoty, to fajne, w miarę bezawaryjne samochody, ale bezpłciowe jak zboże, nic ciekawego
_________________ Bez gwiazdy nie ma hmm...
...jazdy?
Auto: Renault
Silnik: Scenic
Wysłany: 2008-03-04, 10:51
heheh a ja tak jak w innym wątku napisąłem, szukam autka dla kobiety...to przyznam się, że rozważam taką opcję, że sceniczka (ponieważ to taki MAMOWÓZ ) przekaże żonie - IZUNIA- za twoja radą....."jeżeli jej się spodoba" a ja powoli rozglądam się za innym autkiem ale dla siebie.....i tu łączy się to w tym wątku....
otóż zastanawiałem się nad Oplem Fronterą ale bardziej przemawia do mnie "krążownik" Dodge CARAVAN ummmmm yea
a ja mam na oku Mazdę 3 lub coś patrze na Toyoty ale to taka druga linia moich marzeń.
_________________ ¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸
++++++++ - aby zobaczyć podpis, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą ;)
z racj tego,ze jestem dosyc wysoki mysle,ze swietnie bym pasowal np do Bmw X5-bardzo mi sie to autko podoba.Moze kiedys sobie kupie jak wygram w lotto na razie w przyszlym roku zmiana autka i sam nie wiem jakie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.