Auto: Renault Megane 1,4 KAT [hatchback]'98
Silnik: 1,4 benzyna+LPG
Wiek: 21 Dołączyła: 18 Gru 2009 Posty: 1 Skąd: Działoszyn
Wysłany: 2010-03-16, 23:04
moim odwiecznym marzeniem- kiedy kolega sprowadził auto z niemiec- zawsze chciałam mieć hyundaia tiburona gt v 6 :roll:auto super się prowadzi ale nie jest na nasze dziury, dużo pali ale ma sexi pupę i ten wygląd ...
_________________ Kochanka Misia Uszatka, męczycielka klawiatury i zaklinaczka mrówek.. :P
Chciałbym odświeżyć trochę zamarły temat. Ostatnio zacząłem myśleć nad ewentualną zmianą samochodu i po podsumowaniu wyszło mi, że jednak chciałbym nadal jeździć Renault Wcześniej myślałem o Audi A4 2.5 TDi ale jednak Laguna 2.0 dCi (ale LagunaII phII) może być bardziej rozsądnym wyborem
[ Dodano: 2010-06-18, 12:35 ]
Żadnych francuskich i na literkę "f"
Oczywiście żartuję:P
Gdybym miała wybierać wśród Renaultów, wybrałabym Megi II. Taka żabcia, wygodna, dobrze się prowadzi, a i nie żre paliwa jak szalona. I ma przesprytny ręczny- pseudo sportowy. Przyznam się, że przyzwyczaiłam się do do tego hamulca do tego stopnia, że po przesiadce do innego samochodziska z klasycznym ręcznym, byłam niepocieszona
Plus nowych samochodów to karta, zamiast kluczyka. Jednak nie w Renaultach- karta jest kanciasta i wielgachna, aż strach Ciągle ma się wrażenie że skora jest się złamać:)
Gdybym miała złotą kartę bankomatową bez limitów- biorę Evo X z 2007roku, nawet ze skromnym silniczkiem ogarnia pod maską 200 narowistych koni mechanicznych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.