Eeee wcale tak świetnie się nie prowadzą miałem okazję kilka przetestować zresztą u mnie w okolicy BMW jest jedyną marką tak często wpadającą do rowów, a oszołomów w innych samochodach też przecież nie brakuje
A jeśli już musiałbym jakąś wybrać, to chyba byłaby to 635 ze starych zapasów, ewentualnie jakiś inny klasyk sprzed 30 lat albo 740 E38, ale to ostatecznie. W tych pieniądzach można już szukać porządnej W140, która ma o niebo więcej klasy i luksusu
Jedno do czego BMW się na prawdę nadaje to drift
_________________ Bez gwiazdy nie ma hmm...
...jazdy?
swietnie,swietnie.Mietkowi i audi troszeczke jeszcze brakuje,beemka jest zawsze o ten maly krok do przodu.
WSR napisał/a:
zresztą u mnie w okolicy BMW jest jedyną marką tak często wpadającą do rowów
Ja mysle o nowej BMW nie o tych w ktorych jezdza te Twoje oszolomy ( E-36,E-30),znam ten typ-hamulce niesprawne,zawieszenie w rozsypce ale na dachu antenka CB w srodku koncowka mocy i stad te rowy.Na nowe auto tych oszolomow nie stac
Sidenis
Auto: Clio I '94 benzyna + LPG
Silnik: 1,2
Wysłany: 2008-05-19, 14:10
No to ja widzę ciekawy temat. Dowiem się co wolą inni. W tym momencie nie myślę o tym jakie samochód bym wybrała zamiast Renatki. W zasadzie podobają mi sie niektóre modele Alfy, ale jak na razie to samochód ze zbyt dużym licznikiem jak dla mnie. ?Bo ktoś mi przywiązuje cegłówkę do prawej nogi jak wsiadam do autka ;p
_________________ Renault Clio '94
silnik 1,2 + LPG
W PL od 2006.05
instalacja LPG 2006.09
u mnie 2008.01
Wałbrzych
nureQ
Auto: brak
Silnik: brak
Wysłany: 2009-03-12, 19:58 Re: Czym byście chcieli jeździć gdybyście nie jeździli renau
WSR napisał/a:
Powiedzmy, że badam środowisko użytkowników samochodów francuskich
Zastanówcie się i odpowiedzcie na pytanie z tematu, najlepiej uzasadniając
Domyślam się, że raczej nie golfem III
moim marzeniem jest mazda 3 hatchback albo mazda 6 oczywiscie w dieslu narazie mnie niestety na nie nie stac, ale w przyszlosci sobie kupie
Dla mnie Ford Mustang GT 500 mialem okazje posmigac nim pare kilometrow ale niestety nie moje szkoda tylko ze takie apetycze na paliwo no ale te kunie trza poić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.